Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Video: NASCAR-coureur houdt titelkansen in leven met krankzinnige PlayStation-move

We durven 'm wel aan: een finish als deze zag je nog nooit! NASCAR-coureur Ross Chastain trekt de volledige trukendoos open om zijn titelkansen in leven te houden.

Op het circuit van Martinsville heeft Ross Chastain niet genoeg aan de tiende plaats waarop hij rijdt om zich te plaatsen bij de laatste vier die onderling uit gaan maken wie er later in het seizoen kampioen wordt. Maar van opgeven wil hij ook in de laatste ronde niet weten.

Op de langzame oval trekt Chastain alle registers open. Hij laat zich op volle snelheid geleiden door de muur, waardoor hij met een noodgang, al stuiterend door de laatste bocht gaat. In één keer gaat hij van P10 naar P5!

Bekijk de bizarre beelden hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

13 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!