Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Michael Schumacher

Video: Regenmeester Schumacher magistraal in Spaanse tombola

Vraag mensen die al langere tijd de Formule 1 volgen naar Michael Schumachers beste race en menigeen zal uitkomen bij de Grand Prix van Spanje van 1996. Daar rolde hij het hele veld op onnavolgbare wijze in de stromende regen op.

Schumacher Spanje 1996
Video
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

In 1996 maakte Michael Schumacher een ietwat gewaagde overstap naar Ferrari. De Scuderia had al even geen titels gewonnen en zou daar ook in 1996 niet slagen, maar zo nu en dan kon Schumacher laten zien waarom hij in de twee jaar ervoor de titel had gewonnen.

Op de racedag in Barcelona regende het pijpenstelen en na een bar slechte start herpakte Schumacher zich op grandioze wijze. Hij was seconden per ronde sneller dan alles en iedereen en liet er geen moment twijfel over bestaan of hij de auto onder controle had. Zijn eerste zege in dienst van Ferrari was een feit.

Bekijk de beelden van die bewuste race hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen