Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Video: Zo ziet een in tweeën gezaagde F1-wagen eruit

Altijd al eens willen weten hoe een Formule 1-wagen er van binnen uitziet? Het kan, en daar hoeft geen verschrikkelijke crash aan te pas te komen. Jaren geleden deden de monteurs van Sauber (het huidige Alfa Romeo) al een hobbyproject en zaagden ze een Formule 1-bolide door de helft.

F1 auto door de helft
Video
Naar nieuwsoverzicht © Sauber

Het project van de monteurs Sauber duurde in totaal twee jaar en werd geheel uitgevoerd in de vrije tijd van de monteurs. Het resultaat is wel prachtig, want het levert een zeer interessante video op. Weliswaar gaat het niet om een hedendaagse wagen, maar over een wagen van voor het hybride tijdperk. Dat maakt het echter niet minder interessant.

Met de uitleg van de monteur erbij, die er bijvoorbeeld bij vertelt waarom welk onderdeel op welke plaats zit, vertelt hoe het brandstofsysteem werk en nog veel meer.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Lewis Hamilton verklaart mislukte kwalificatie: "Niet leuk om mee te rijden"