Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vijf tips om te wedden op de Formule 1

Wordt het Max Verstappen of toch Sergio Perez? Moet ik nu inzetten op de winnaar of moet ik iets heel unieks doen? Met deze tips zorg jij dat gokken op de Formule 1 leuker wordt.

Een Formule 1-seizoen staat vaak bol van de spanning en verrassingen. Wie had er verwacht dat er zoveel uitvallers waren tijdens de Grand Prix van Australië in 2023?

Het onvoorspelbare aan sport, maakt het ook juist zo vermakelijk én leuk om erop te wedden. Wij geven je vijf goktips voor de Formule 1.

De beste Formule 1 en Verstappen odds vind je bij Unibet!

  1. De winnaar: hoe lager de quotering, des te lager het bedrag is dat je wint. De kans dat een Hamilton of Verstappen een race wint is op basis van het verleden ook gewoon een stuk hoger
  2. De verrassing: daarmee kan je het best scoren. Een verrassende podiumplaats voor een coureur uit de subtop, of zelfs een zege? Daniel Ricciardo en Pierre Gasly wonnen in 2020 en 2021 tot ieders verbazing een race. Had je 10 euro ingezet… dan was jij spekkoper.
  3. Het draait niet alleen om winnen. Er is nog zoveel meer te beleven! Denk aan de head-2-head, de snelste pitstop, het aantal keer dat er een safety car in de baan komt of toch die eerste uitvaller.
  4. Plaats meerdere bets. Het hoeft daarbij echt niet om gigantische bedragen te gaan, maar een kleine bet kan je ook weer een hoop inleveren en meer bets betekent meer kansen.
  5. Zoek naar ‘zekerheden’. Een zekerheid dat Verstappen het podium haalt heb je natuurlijk nooit, maar in 2022 stond hij liefst 17 keer op het ereschavot. Het geeft je een gerede kans om je bet te verzilveren als je kiest voor zaken die meer voor de hand liggen. Natuurlijk, de quotering is dan wel lager.

Last but not least is natuurlijk de belangrijkste tip: gok met je verstand. Laat je niet meeslepen door anderen in wat je in zou moeten zetten en speel jezelf nooit in de problemen.

Check hier de beste Formule 1 odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Unibet
Coureur
Team
Odds
Coureur
Team
Odds
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Mis geen seconde van het nieuwe F1-seizoen! Zet met een druk op de knop de F1-kalender in jouw telefoon.

Download nu de F1-kalender
Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
RN365-podcast Twinkeling in ogen Verstappen onheilspellend nieuws voor F1-concurrenten