Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan

Vijf tips om te wedden op de Formule 1

Wordt het Max Verstappen of toch Charles Leclerc? Moet ik nu inzetten op de winnaar of moet ik iets heel geks doen? Met deze tips zorg jij dat gokken op de Formule 1 leuker wordt.

Een Formule 1-seizoen staat vaak bol van de spanning en verrassingen. Wie had er verwacht dat Max Verstappen in de eerste race van 2022 uit zou vallen? En wie de wereldtitel voor Lewis Hamilton had voorspeld schrok vast ook van de vorm van Mercedes.

Het onvoorspelbare aan sport, maakt het ook juist zo vermakelijk én leuk om erop te wedden. Wij geven je vijf goktips voor de Formule 1.

De beste Formule 1 en Verstappen odds vind je bij Unibet!

 1. De winnaar: hoe lager de quotering, des te lager het bedrag is dat je wint. De kans dat een Hamilton of Verstappen een race wint is op basis van het verleden ook gewoon een stuk hoger
 2. De verrassing: daarmee kan je het best scoren. Een verrassende podiumplaats voor een coureur uit de subtop, of zelfs een zege? Daniel Ricciardo en Pierre Gasly wonnen in 2020 en 2021 tot ieders verbazing een race. Had je 10 euro ingezet… dan was jij spekkoper.
 3. Het draait niet alleen om winnen. Er is nog zoveel meer te beleven! Denk aan de head-2-head, de snelste pitstop, het aantal keer dat er een safety car in de baan komt of toch die eerste uitvaller.
 4. Plaats meerdere bets. Het hoeft daarbij echt niet om gigantische bedragen te gaan, maar een kleine bet kan je ook weer een hoop inleveren en meer bets betekent meer kansen.
 5. Zoek naar ‘zekerheden’. Een zekerheid dat Verstappen het podium haalt heb je natuurlijk nooit, maar in 2021 stond hij liefst 18 keer op het ereschavot. Het geeft je een gerede kans om je bet te verzilveren als je kiest voor zaken die meer voor de hand liggen. Natuurlijk, de quotering is dan wel lager.

Last but not least is natuurlijk de belangrijkste tip: gok met je verstand. Laat je niet meeslepen door anderen in wat je in zou moeten zetten en speel jezelf nooit in de problemen.

Check hier de beste Formule 1 odds

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Viaplay
x
FIA FIA komt met formele afwijzing Herta