Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Volksfeest bij Red Bull barst los na zesde Grand Prix-overwinning van Verstappen

Max Verstappen won de Grand Prix van Canada en pakte daarmee zijn zesde overwinning van het seizoen. Zoals gewoonlijk kon na afloop een heuse champagne- én 'Red Bull-douche' niet ontbreken.

Na een bloedstollend einde waarbij Max Verstappen en Carlos Sainz gedurende 16 rondes streden voor de overwinning was de ontlading groot bij Red Bull. De Nederlander won zijn eerste Canadese Grand Prix en voor Red Bull was dit de derde overwinning in Montreal. De laatste overwinning van de Oostenrijkse renstal op Circuit Gilles Villeneuve was in 2014 toen voormalig Red Bull-coureur Daniel Ricciardo zijn eerste Formule 1-race won. Hoewel Verstappen uitliep in het coureursklassement, liep Ferrari in op Red Bull in het constructeursklassement vanwege de uitvalbeurt van Sergio Perez. Desalniettemin mocht het de pret niet drukken bij Verstappen en zijn team. Bekijk hieronder de feestende Bulls .

1538652073629188097

A mega Montreal weekend for Max makes it a six win streak for the Team! 🏆 #CanadianGP 🇨🇦 pic.twitter.com/cRm3oqqBgd — Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) June 19, 2022

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie