Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Volop Formule 1 bij Viaplay tijdens GP-weekend Spanje

Raceweekend nummer zes staat dit weekend op het programma. Op het Circuit van Barcelona komen niet alleen de F1-coureurs in actie, maar zien we ook de opstartklassen op de baan.

Sainz De Vries Spain
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPB

Wat gaat dit Grand Prix-weekend brengen? Alle teams hebben behoorlijke upgrades meegenomen naar Barcelona. Weet Mercedes zich ook te mengen in de strijd vooraan, of blijven Red Bull en Ferrari een klasse apart? Het gehele F1-weekend kan je vanzelfsprekend live volgen met Viaplay.

Vrijdagmiddag om 14:00 uur start de eerste vrije training, gevolgd door de tweede sessie van 17:00 tot 18:00 uur. De vrijdagavond vanaf 20:30 uur wordt er in het programma 'Shakedown' teruggeblikt op de vrijdag én vooruitgeblikt op de rest van het weekend. Bijzondere gast is Jumbo-topman Frits van Eerd, een trouwe steun en toeverlaat van Max Verstappen tijdens zijn autosportloopbaan.

Giedo van der Garde en Christijan Albers zijn dit gehele weekend als experts aanwezig in de studio, waar Amber Brantsen de rol van host vertolkt.

Zaterdag staat in het teken van de derde en laatste vrije training, waarin de coureur en teams zichzelf klaarstomen voor de kwalificatie. Deze sessie begint om 13:00 uur. Alle ogen zijn echter gericht op de belangrijke kwalificatie die om 16:00 uur van start gaat. Vanaf 15:30 uur brengt Viaplay jou al op de hoogte van alles dat er in Barcelona gebeurt. Weet Max Verstappen de pole te veroveren, of zijn de Ferrari's toch nipt sneller?

Zondag, racedag. De spanning in de huiskamers neemt toe: Weet Verstappen zijn tweede zege in Barcelona ooit te behalen? Na 66 ronden racen weten we dit aan het einde van de zondagmiddag. De F1-liefhebbers komen tijdens een zeer uitgebreide voorbeschouwing bij Viaplay aan hun trekken. De voorbeschouwing op de race start om 14:00 uur, de Grand Prix zelf om 15:00 uur.

Kijk dit weekend live Formule 1 op Viaplay

Sterren van de toekomst in actie

De F2 en F3 komen dit weekend eveneens in actie op het circuit van Barcelona. De jonge helden die dromen van een kans in de Formule 1 vormen onderdeel van het voorprogramma van de koningsklasse van de autosport.

Viaplay zendt de kwalificatie, sprintrace én hoofdrace van zowel de Formule 2 en Formule 3 live uit.

Maandagmiddag wordt het GP-weekend nabeschouwd door Tom Coronel en Rudy van Buren in het programma Track Talk dat vanaf 19:00 uur te zien is op Viaplay.

Kijk de Grand Prix van Spanje live op Viaplay.

Formule 1 GP Spanje 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Red Bull verrast met aankondiging duizelingwekkende RB17