Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weersverwachting Formule 1 GP Mexico 2021

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het actuele weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Mexico.

Met nog slechts vijf races te gaan staat dit weekend de Formule 1 Grand Prix van Mexico op het programma. De baan ligt in Mexico-Stad op twee kilometer hoogte en de ijle lucht zorgt voor een unieke situatie. De afgelopen jaren bleek de Honda motor van Verstappen goed uit de voeten te kunnen op het circuit. Net als de vorige race in de Verenigde Staten zijn ook dit keer de vrije trainingen, de kwalificatie en de race bij ons in de avond. Vrijdag is de eerste vrije training om 18:30 uur Nederlandse tijd en de tweede vrije training is later op de avond. In Mexico is het zeven uur vroeger. De zon schijnt dan ook flink boven het circuit en het warmt op naar ongeveer 23 graden.

Zonnig weer GP Mexico

Zaterdag om 18:00 uur Nederlandse tijd is de derde vrije training voordat vanaf 21:00 uur de kwalificatie begint. Ook dan schijnt de zon flink met hooguit wat sluierwolken. De temperatuur loopt op naar 22 graden. De race op zondag begint om 20:00 uur onze tijd. In Mexico is het dan 13:00 uur en de zon schijnt weer volop boven het circuit. De temperatuur stijgt naar 24 graden en er waait een matige noordwestenwind. Het weer heeft geen invloed op de race en de coureurs zullen het allemaal zelf moeten doen. Volgende week, 12-14 november, verhuist het hele circus naar Brazilië. Vanwege het tijdsverschil wordt er dan aan het eind van de middag en avond gereden. De eerste verwachting laat buien zien boven het circuit, maar meer daarover volgende week.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden