Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Welkom op het nieuwe RacingNews365

Bij een nieuw Formule 1-seizoen hoort een compleet nieuwe site! RacingNews365 doet er immers van alles aan om zich - net als een professioneel raceteam - constant te verbeteren. Vol trots presenteren wij dan ook onze nieuwe website.

Op RacingNews365 stellen we de wensen van de fans centraal. Alleen met jullie vormen we immers de grootste racefamilie van Nederland. Eind 2018 hebben we daarom al om jullie feedback en input gevraagd. Uit de meer dan vijfduizend reacties die we binnen kregen (waarvoor dank!) hebben we diverse elementen verwerkt in de nieuwe site. Het ontwerp is dan ook aangepast conform jullie wensen en er zijn volop nieuwe functionaliteiten toegepast (én nog onderweg). We hebben de boel grondig onder handen genomen: onze techneuten hebben de site nog sneller gemaakt en de ontwerpers hebben het geheel visueel prachtig gemaakt. Wat betreft is dit net een nieuwe Formule 1-bolide. Wat is er nieuw op de site? Matchcenter Het nieuwe matchcenter bovenaan de site springt direct in het oog. Hier is alle informatie over elke Grand Prix van het Formule 1-seizoen te vinden. Tijdens een GP-weekend tref je hier direct de livetiming, het liveblog, uitslagen en het volledige tijdschema aan. Op die manier heb je alle belangrijke informatie binnen handbereik. Je kunt ook naar links of naar rechts swipen (of scrollen) om door de F1-kalender te bladeren. Ben je op zoek naar informatie over een race? Klik op de naam van een Grand Prix en je komt op de specifieke pagina terecht, boordevol informatie.

Net binnen Het laatste Formule 1-nieuws, direct in één overzicht onder elkaar. Hier vind je ook de laatste nieuwsitems rechtsboven in beeld (in de sidebar) als je de site vanaf een desktop bezoekt. Op mobiel vind je boven in het menu de knop 'Net binnen', waarmee je met één knop het laatste nieuws voor je neus hebt.

RN365-nieuwsdossier Al het belangrijke nieuws tijdens elk Grand Prix-weekend, gebundeld in één dossier. Op deze manier hoef je niet verder te zoeken om snel iets te weten te komen. In elk nieuwsdossier (zoals nu dat voor de GP van Bahrein) vind je het belangrijkste nieuws, uitslagen, verslagen, interviews en andere informatie betreffende deze Grand Prix.

Livetiming en liveblog Deze functies waren al aanwezig in de 'oude' site, maar zijn nu sterk verbeterd. Volg live alle trainingen, de kwalificatie en de race. Gedurende deze sessie vind je op RacingNews365 livetiming en ons uitgebreide liveblog, waardoor je elke minuut op de hoogte blijft van de actuele gebeurtenissen op het circuit.

Verbeterde coureur- team- en circuitpagina’s Van iedere coureur en elk team vind je een uitgebreide biografie op de site, met actuele statistieken en het laatste nieuws. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent jouw favoriete coureur of team. Ook heb je zo de beschikking over alle belangrijke statistieken van dit seizoen, evenals historische weetjes. Van elke Grand Prix is een aparte circuitpagina te vinden, met daarop alle informatie rondom het Formule 1-raceweekend: van de layout van het circuit en het aantal af te leggen ronden tot en met het ronderecord en de vorige winnaars.

Coming soon! Zoals aangegeven hebben we volop geluisterd naar jullie wensen. Die zijn al zoveel mogelijk verwerkt, maar er volgt nog meer op de nieuwe site. Na de Grand Prix van Bahrein implementeren we diverse interactieve elementen op de site. Met je gratis RacingNews365-account kan je dan onder meer het volgende: Reageren onder artikelen Onze quizzen spelen en mooie prijzen winnen Meespelen in de RacingNews365-voorspelgame om mooie prijzen We wensen jullie veel plezier toe op onze nieuwe site. Vanzelfsprekend staan we altijd open voor feedback, dus mocht je nog verbeterpunten zien, laat het ons dan vooral weten. Met sportieve groeten, Team RacingNews365

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"