Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Alexander Albon

Albon kortstondig op intensive care door complicaties na operatie

Afgelopen weekend werd Alexander Albon vanwege een acute blindedarmontsteking vervangen door Nyck de Vries. We wisten dat hij onder mes moest, maar hoe is het nu met hem? Williams komt met een update.

Albon Capito
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de maandag na de Grand Prix van Italië kwam Williams met een update over de gezondheid van Alexander Albon, nadat op zaterdagmorgen een acute blindedarmontsteking was vastgesteld. Diezelfde dag nog ging hij onder het mes.

Williams: "Nadat de operatie succes was verlopen, kampte Albon met complicaties, waardoor zijn ademhaling stokte. Het ging hierbij om een bekende, maar niet veel voorkomende bijwerking van de verdoving."

"Albon werd naar de intensive care gebracht, waarna zijn situatie spoedig verbeterde. Op zondagmorgen werd hij weer van de beademing gehaald en de verwachting is dat hij morgen (dinsdag) naar huis mag. Andere complicaties deden zich niet voor."

"Albon zet nu vol in op een voorspoedig verder herstel en op zijn voorbereidingen op de Grand Prix van Singapore. Alexander Albon is dankbaar voor de zorg die hem geboden is door het hele team in het San Gerardo ziekenhuis."

Ook interessant:

Verstappen deelde Ferrari definitieve KO uit op eigen bodem

De Formule 1 Grand Prix van Italië zal bij veel Nederlanders lange tijd in het geheugen geheugen gegrift staan. Zo ook bij Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk, die hun hoed niet afnemen voor één Nederlander, maar voor twee Nederlanders. Dit en veel meer in de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365.

Forbidden

Weddenschappen Alexander Albon

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

15 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365-podcast Verstappen wordt in stijl drievoudig wereldkampioen Formule 1