Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams steekt achtervleugel in bijzonder jasje voor GP VS

Williams verschijnt met een speciaal design van de achtervleugel aan de start in de Verenigde Staten. In samenwerking met sponsor Kraken zien zes fans hun 'alter-ego's' terug op de auto's van Alex Albon en Franco Colapinto.

Rear wing Williams USA
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams

Williams heeft eenmalig haar livery aangepast voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De achtervleugel is in een wel heel bijzonder jasje gestoken met een sticker van zes 'alter-ego's'. Web3-artiest Candy Apple maakte een unieke profielfoto voor 100.000 Williams-fans, waarna zogenaamde Grid Pass-houders hun favoriete designs konden kiezen. De designs waren gebaseerd op de historie van het team.

De zes meest gekozen afbeeldingen worden voor het raceweekend in Austin gebruikt en zijn te zien op de achtervleugels van Alex Albon en Franco Colapinto. Williams past zodoende voor de derde keer de livery aan in 2024. In Groot-Brittannië verscheen er een Britse vlag op de auto en in Monaco reden Albon en Logan Sargeant met een sticker van het roze Duracell-konijntje op de luchtinlaat.

Bekijk de speciale achtervleugel hieronder!

			© Williams
	© Williams

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull geeft update over nieuwe auto Verstappen