Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Wolff beticht van lekken groot F1-nieuws: "Om Hamilton en Ferrari een hak te zetten"

De aankondiging van Lewis Hamilton zijn overstap naar Ferrari kwam ruim voor de start van het nieuwe F1-seizoen. Toeval of niet? Voormalig Ferrari-coureur Ivan Capelli denkt van niet.

Hamilton Sainz Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voormalig Ferrari Formule 1-coureur Ivan Capelli suggereert namelijk dat Mercedes-teambaas Toto Wolff hoogstpersoonlijk het nieuws over de transfer van Lewis Hamilton naar Ferrari heeft gelekt. Het nieuws kwam ontegenzeggelijk behoorlijk onverwacht, zeker aangezien er nog een heel seizoen te verrijden valt voordat Hamilton daadwerkelijk overstapt.

Als Capelli in gesprek met La Gazzetta dello Sport gevraagd wordt of het de eigen keuze was van Ferrari om er zo vroeg mee naar buiten te treden, klinkt een overtuigend 'nee': "Het was Toto die dit nieuwe naar buiten bracht om zodoende Ferrari en Hamilton een hak te zetten."

"Daarmee ontnam Wolff Ferrari de kans om het niet gedurende het seizoen een keer zelf naar buiten te brengen", vervolgt Capelli.

Gevraagd of datzelfde Ferrari dit seizoen een kracht zal zijn om rekening mee te houden, antwoordt Capelli bevestigend: "Ik denk dat ze Red Bull uit kunnen dagen. Volgens mij probeert Fred Vasseur af te stappen van het gebruikelijke liedje dat men in de tweede helft van het seizoen roept dat de auto uitontwikkeld is."

"Ik denk dat het eerste doel is om een auto te hebben die zich juist wel door laat ontwikkelen, voor een langere, competitieve levensduur richting 2025."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden