Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Wolff drukt Verstappen-geruchten voorlopig de kop in

Toto Wolff heeft op de geruchten rond de toekomst van Max Verstappen gereageerd. Volgens de Oostenrijker is een Mercedes-overstap nog niet aan de orde.

Toto Wolff pre season test Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De afgelopen dagen verschenen er geruchten over de toekomst van Max Verstappen. Zijn vader, Jos Verstappen, had ferme uitspraken gedaan over Christian Horner, die werd vrijgesproken in een onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag. De pittige woorden van Jos zette de verhoudingen op scherp, terwijl hij ook met Toto Wolff gespot werd in Bahrein.

Uiteindelijk ging de Red Bull-storm een beetje liggen toen bleek dat Horner en Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, hadden gepraat in Dubai. Toch bleven er vraagtekens bestaan of Verstappen een Mercedes-overstap overweegt. Wolff doet nu een duit in het zakje en stelt dat van een overstap nog geen sprake is.

"De markt is erg interessant", vertelt Wolff tegen Sky Sport. "Voor een coureur is het zeer belangrijk om bij het snelste team te zitten en er is nu geen reden voor Max om Red Bull snel te verlaten. Maar we zullen zien wat er gebeurt."

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo keihard gestraft na GP China