Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff niet blij: "Verstappen was veel sneller"

Mercedes worstelde tijdens de wintertijd met zichzelf, Verstappen daarentegen, kende met Red Bull een uitstekende test. Mercedes-teambaas Toto Wolff weet dat het team nog veel te doen staat.

Toto Wolff
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Werk aan de winkel bij Mercedes. Ondanks dat het team op de derde en laatste testdag in Bahrein (bijna) het complete programma kon afwerken, lijkt het nu al op achterstand te staan. Toto Wolff beaamt in gesprek met Ziggo dat het team geen perfecte wintertest heeft afgelegd en hij ziet dat Max Verstappen en Red Bull er goed voorstaan.

"Verstappen was veel sneller in de Red Bull. We hadden moeite met naar buiten gaan en de auto te begrijpen. Ik denk dat we er op dag drie beter voorstaan, maar dat moet nog bevestigd worden."

Wolff denkt pas bij de eerste race in Bahrein een beter idee te hebben van hoe Mercedes er voorstaat. En dat is rijkelijk laat. "Dat is een goede vraag. Ik hoop in twee weken tijd als we hebben gekwalificeerd."

De budgetcap zal niet hebben meegeholpen. De teambaas zegt dat er een flinke slag moet worden gemaakt in de organisatie. "De budgetcap is lastig voor de grote teams. We hadden onze processen en manier van werken in een organisatie die machtig en groot is, maar dat werkt niet meer. Je moet ontzettend veel efficiënter worden en optimaliseren."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje