Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff ter verantwoording geroepen: "Wees een man!"

Voormalig Jordan-teambaas Eddie Jordan trekt fel van leer tegen Mercedes-teambaas Toto Wolff. Volgens de Ier wijst Wolff heel veel, maar vergeet hij in de spiegel te kijken.

Wolff Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ook Eddie Jordan ziet natuurlijk dat het momenteel niet goed gaat met Mercedes. Voor het tweede jaar op rij staat de formatie aan het vertrek met een nukkige bolide waarmee niet zomaar gewonnen wordt. Steeds meer wijst Wolff met een beschuldigende vinger naar de diverse afdelingen binnen het team. En dat steekt Jordan.

"Ik haat 't om dat te horen. Want oh ja, Toto Wolff is de teambaas. Alles wat gebeurt, gebeurt onder zijn verantwoordelijkheid. Het is oneerlijk om wie dan ook in het ontwerpteam de schuld in de schoenen te schuiven."

Hoe hij de zaken dan aan zou moeten pakken? "Hij moet een man zijn die opstaat, incasseert en zegt 'wij slagen er als team momenteel niet in om succesvol te zijn. We hebben als team gefaald'", zo oppert Jordan.

"Vervolgens kan hij alsnog vooruitblikken en aangeven dat men sterker zal zijn dan in 2022, want ik denk dat Toto sterk genoeg en mans genoeg is om hier het voortouw in te nemen en om de boel op de rit te krijgen."

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull kunnen dominantie Hamilton en Mercedes overtreffen

Het F1-seizoen is één race oud, op naar de volgende! In Djedda hebben we al spectaculaire races hebben gezien. Dit jaar weer? En welke rol speelt Verstappen daarin, of rijdt hij voor dat spektakel uit? Coronel, Dimmers en Mosterdijk geven delen hun verwachtingen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië