Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff weigert medewerking aan 'onvoorspelbare F1'

Het Formule 1-seizoen is slechts vijf races oud, maar Mercedes heeft nu al een grote voorsprong op directe concurrenten Red Bull en Ferrari. Tot nog toe wisten Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas hun directe rivalen tijdens alle races met speels gemak achter zich te houden. Mercedes-teambaas Toto Wolff erkent dat dit voor de toeschouwers geen fijne ontwikkeling is, maar weigert zich aan te passen."

Mercedes-team-foto-Australie-2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG

Als reactie op de vraag van RacingNews365 over de Mercedes-hegemonie zegt Toto Wolff te begrijpen dat veel toeschouwers het liever anders zien: "Als neutrale fan wil je zoveel mogelijk onvoorspelbaarheid zien in de sport. Neem bijvoorbeeld de inhaalslag van Liverpool tegen Barcelona in de Champions League. Dat vond iedereen prachtig."

De Oostenrijker stelt eveneens dat de Duitse renstal niets aan haar aanpak zal veranderen: "We willen ons dag in dag uit verbeteren en zo goed mogelijk presteren. Op dit moment valt alles op zijn plaats, wat voor ons als team prachtig is."

"Vanuit het Mercedes-oogpunt zullen we een onvoorspelbare sport natuurlijk nooit nastreven", gaat Wolff verder. "Elk persoon binnen het team is gemotiveerd om het team naar een nog hoger niveau te tillen. We kunnen onszelf niet anders opstellen en afvragen of onze dominantie goed is voor de Formule 1. Zo werkt het simpelweg niet."

Met medewerking van Joe van Burik.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"