Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zhou geeft update na nieuwe medische checks voor GP van Oostenrijk

Guanyu Zhou heeft alle medische checks gehad voorafgaand aan de GP van Oostenrijk en mag gaan racen. Nog geen week geleden beleefde de Alfa Romeo-rijder een horrorcrash op Silverstone.

Tijdens de eerste ronde van de Grand Prix van Groot-Brittannië, nog geen week geleden, maakte Guanyu Zhou een verschrikkelijke crash mee. Na de start gleed hij over de kop de grindbak in, waarna zijn Alfa Romeo-bolide achter de bandenstapel terecht kwam. Na een bevrijdingsactie werd hij meegenomen naar het medisch centrum voor een uitgebreide check. Gelukkig kwam relatief snel het nieuws dat de Chinese coureur het naar omstandigheden erg goed maakte. Een week later staat alweer de volgende race gepland in Oostenrijk, waarvoor Zhou nog een laatste medische check moest ondergaan om er zeker van te zijn dat hij weer kan racen. Deze check is nu ook afgerond en hij mag gaan rijden op de Red Bull Ring. Zhou bedankt iedereen voor de support en kan niet wachten op de Grand Prix van Oostenrijk, welke op zondag 10 juli 2022 wordt verreden.

1544998571749040128

Finished the final medical check, all good to go! Thanks to all of the people who supported me during this time, means the world. #AustrianGP LET’S GO! pic.twitter.com/VdArFWcRoB — 周冠宇 | Zhou Guanyu 🇨🇳 (@ZhouGuanyu24) July 7, 2022

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi