Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

Zo controleren F1-teams of hun eigen Formule 1-bolide legaal is

Bij het ontwikkelen van een bolide houden de Formule 1-teams zich natuurlijk zo goed mogelijk aan de regels, maar dat betekent niet dat men er tijdens een Grand Prix-weekend vanuit gaat dat de auto's volledig aan de reglementen voldoen. Op deze manier controleren ze of hun bolides nog steeds legaal zijn.

Voorafgaand aan een Grand Prix-weekend wordt een Formule 1-bolide door een team helemaal opgebouwd. Op papier voldoet het design van een F1-bolide (als het goed is) aan alle FIA-regels, maar het kan natuurlijk altijd net even anders gaan als een auto wordt opgebouwd.

Hoe controleert een team voorafgaand en tijdens een Grand Prix-weekend of hun auto nog steeds legaal is en ze geen risico tot diskwalificatie lopen? Aston Martin legt het graag uit, met behulp van Head of Trackside Integration Joe Robinson.

Check de beelden hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lance Stroll

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen