Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kan je wedden op de Formule 1

De Formule 1 is razend populair in Nederland met miljoenen kijkers naar iedere Grand Prix. Sinds de gokmarkt open is, is de F1 ook erg in trek bij de fans om eens een gokje te wagen. Maar hoe kan je nu snel, veilig en tegen de beste odds wedden op de Formule 1?

In Nederland zijn diverse aanbieders van weddenschappen op de Formule 1, maar belangrijk is dat je als speler voor een gerenommeerde en betrouwbare aanbieder kiest. Een voorbeeld van zo'n partij is Unibet.

Met de beste odds, goede voorwaarden en een bewezen track record is Unibet voor de Nederlandse spelers de bookmaker om bij in te zetten.

De bookmakers bepalen voor iedere odd wat de juiste quotering moet zijn. Het principe is eigenlijk heel simpel: als een bookmaker de kans kleiner achter dat iets gebeurt, dan zal de quotering hoger worden. Met andere woorden, je krijgt vaker jouw inleg terug als de voorspelling uitkomt.

Rondom iedere Grand Prix is er een groot aanbod aan odds, waardoor je als speler op verschillende gebeurtenissen in kan zitten. Vanzelfsprekend kan je inzetten op de winnaar van de Grand Prix of wie de poleposition pakt, maar er zijn nog veel meer zaken waarop je in kan zetten.

Voordat je in kan zetten moet je jezelf registeren. Bij de registratie wordt ook gevraagd om een kopie van een legitimatiebewijs te sturen. Dat is door de KSA, de Nederlandse kansspelautoriteit, verplicht gesteld. Na aanmelding kan je bij Unibet een eerste storting doen, vaak met een mooie welkomstbonus in de vorm van free bets of verhoogde odds.

Omdat verantwoord gokken belangrijk is, kan jij als speler zelf je limieten instellen. Dit in de vorm van de tijd die je maximaal per dag, week of maand ingelogd kan zijn, maar ook een stortingslimiet is instelbaar. Daarnaast kan je zelf bepalen of je bepaalde spelonderdelen uit wil zetten. Wil je alleen maar wedden op sport, of juist alleen maar casino-spelen spelen? Je bepaalt het volledig zelf.

De beste Formule 1 odds vind je bij Unibet. Check ze snel!

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Wat zijn populaire bets om op in te zetten?

In Nederland kijkt men natuurlijk vaak naar Max Verstappen. Wat zijn de kansen van hem op de poleposition of de zege tijdens de Grand Prix? Bij Unibet vind je ieder GP-weekend een breed aanbod aan Verstappen odds. Niet alleen zijn kansen op de winst of de pole, maar ook zijn kansen op de snelste raceronde en diverse specials. Deze specials verschillen per Grand Prix.

Populaire bets zijn onder meer:

  • Wie wordt de winnaar van de Grand Prix
  • Wie wordt er wereldkampioen Formule 1?
  • Head-2-head: welke coureur finish er hoger?
  • Wie rijdt de snelste ronde?
  • Welk team heeft de snelste pitstop?
  • Wie wordt de eerste uitvaller?

De beste Formule 1 odds vind je bij Unibet. Check ze snel!

Het wedden op de Formule 1 is relatief nieuw in Nederland. Sinds de gokmarkt open is zien we dat veel fans toch graag een gokje willen wagen.

  1. Kies niet altijd voor de favoriet. Er zitten vaak leuke en kansrijke odds tussen die je een leuk bedrag op kunnen leveren
  2. Plaats meerdere bets, zodat je meer kansen hebt
  3. Plaats odds in diverse categorieën, dus pin je niet alleen vast op de winnaar, maar kijk ook eens naar de snelste pitstop of de eerste uitvaller
  4. Hoe hoger de quotering, des te lager de kans die de bookmakers inschatten dat de voorspelling uitkomt
  5. Gok met je verstand. Je hoeft absoluut geen honderden euro’s in te zetten. Gok verantwoord.

Check hier de beste Formule 1 odds van Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen