Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2022

Zo kijk je de Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op tv

Vandaag staat de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten op het programma. Met Viaplay bekijk je de race zoals altijd van de eerste tot de laatste minuut helemaal live.

Verstappen US
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten kan net als twee weken geleden op Suzuka een titel worden vergeven. Red Bull kan de constructeurstitel veilig stellen en als Max Verstappen daar een steentje aan bijdraagt door de race te winnen, evenaart hij zelf het record van meeste aantal overwinningen in één seizoen. Dat record staat op dertien en wordt momenteel gedeeld door Michael Schumacher en Sebastian Vettel.

Genoeg redenen dus om er eens goed voor te gaan zitten vandaag. Dat doe je bij Viaplay vanaf 19:30 uur voor de uitgebreide voorbeschouwing met Giedo van der Garde en Christijan Albers als analisten, waarna om 21:00 de daadwerkelijke race van start gaat.

Kijk de Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op Viaplay

Volop keuze uit diverse kanalen

Ook op locatie is Viaplay aanwezig, onder andere met Stephane Kox, pitreporter van dienst. In de commentatorencabine nemen zoals altijd Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk plaats.

Natuurlijk brengen zij de race keurig netjes in de huiskamers, maar jij kan zelf regisseren wat je ziet. Kijk je liever naar onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen? Met een druk op de knop kan dat! Pitlane beelden? Jij bepaalt!

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Kijk de Formule 1 GP van de Verenigde Staten live op Viaplay

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game

Formule 1 GP Verenigde Staten 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"