Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van België live op tv

De Formule 1 Grand Prix van België moet, als we de voorspellingen moeten geloven, een geweldige race kunnen worden. Natuurlijk wil je er niks van missen, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Zo kijk jij de race live op tv.

De twee titelrivalen die zich van achteren een weg naar voren moeten zien te banen. Het is een geweldig affiche, wat nog eens extra dik wordt aangezet nu menigeen ervan overtuigd is dat Max Verstappen de race vanaf de vijftiende startplaats gewoon moet kunnen winnen. Vanaf 15:00 uur kunnen we het allemaal live volgen bij Viaplay, want dan doven de lichten boven Spa-Francorchamps. Een uur eerder al kom je alles te weten wat je moet weten voorafgaand aan de race middels de uitgebreide voorbeschouwing van Viaplay met Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung als analisten en Amber Brantsen als host. Op het circuit wordt dat trio deskundig bijgestaan door pitreporter Stephane Kox, terwijl Christijan Albers zich als analist op het circuit aan haar zijde meldt. In de commentaarspositie nemen zoals altijd Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk plaats. Kijk de Formule 1 GP van België live op Viaplay.

F1 GP België bij Viaplay

Om af te stemmen op Viaplay heb je tal van mogelijkheden. Je kunt kijken via de app, die je kunt installeren op je smartTV, smartphone of tablet. Natuurlijk heb je ook altijd de optie om via de browser te kijken. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Kijk je via Viaplay, dan ben jij je eigen zenderbaas! Jij bepaalt zelf of je de live feed volgt, of toch liever de onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen of Valtteri Bottas live streamt. Hou je liever de blik op de pitstraat op de tijdenschermen, dan kan dat natuurlijk ook! Kijk de Formule 1 GP van België live op Viaplay.

Formule 1-tiendaagse

Dacht je dat de stroom aan Formule 1-uitzendingen ophoudt zodra de coureurs in België over de finish rijden, dan heb je het mis. Afgelopen vrijdag is namelijk een Formule 1-tiendaagse van start gegaan, waarbij de uitzendingen over de GP van België naadloos overgaan in uitgebreid vooruitblikken op de aanstaande Formule 1 Grand Prix van Nederland. Elke dag zendt Viaplay daarom de talkshow Zandvoort Shakedown uit, waarin een waslijst aan kenners en analisten aanschuift om te praten over het grootste (sport)evenement van Nederland. Het programma is dagelijks te zien van 20:30 tot 21:30 uur.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'