Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2023

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Canada live op tv

De dreiging van regen lijkt te zijn afgenomen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Formule 1 Grand Prix van Canada niet spectaculair kan worden. Je hoeft er niks van te missen!

De zondagavond staat voor ons als Formule 1-fans geheel in het teken van de Grand Prix van Canada. Natuurlijk geldt dat ook voor Viaplay, de streamingsdienst die er voor de gelegenheid een schepje bovenop doet.

De voorbeschouwing op de race wordt opgerekt tot anderhalf uur. Daarin praten host Amber Brantsen en tafelheren Giedo van der Garde en Christijan Albers je op deskundige wijze bij. Diezelfde deskundigheid komt ook vanaf het circuit, daar waar commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk de race aan elkaar praten, terwijl vanuit de pits Chiel van Koldenhoven en Mike Hezemans jagen op de beste quotes.

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Canada bij Viaplay.

De Formule 1 Grand Prix van Canada bij Viaplay

De televisie (of je PC, smartphone of tablet) zet je vanaf 18:30 uur dus aan, aangezien de start om 20:00 uur zal geschieden. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Vanaf die start bij jij je eigen regisseur. Jij bepaalt zelf of je naar de live feed, de live timing, of toch naar onboardbeelden van coureurs kijkt. Voor deze GP zijn niemand minder dan Max Verstappen, Valtteri Bottas én Nyck de Vries daarvoor geselecteerd.

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Canada bij Viaplay.

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten