Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië live op tv

Red Bull heeft grootste plannen in de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. Als het team wint, evenaart het de winnende streak van McLaren (1988) van elf overwinningen op rij. Bij Viaplay zit je goed om die ultieme poging live te volgen.

Want natuurlijk is Viaplay er ook vandaag voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië live bij. En ruim op tijd ook. Vanaf de klok van 15:00 beschouwt men een uur voor op het hoofdmenu van dit weekend, de race. 'Men' is in dit geval host Amber Brantsen, met Christijan Albers en Ernest Knoors als sidekicks. Op het circuit verzorgen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het live commentaar, vanuit de pits bijgestaan door Chiel van Koldenhoven. De Formule 1 GP van Groot-Brittannië bij Viaplay .

Tijdens de Formule 1-uitzendingen ben je je eigen regisseur. Klinkt moeilijk, is het niet. Jij bepaalt zelf of je tijdens de race livefeed volgt of dat je misschien toch liever afstemt op de onboardbeelden van Max Verstappen. Zie je liever de actie in de pitstraat of heb jij genoeg aan enkel een tijdenscherm, die opties zijn er. Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Overigens is de Formule 1 natuurlijk mooi, maar in de ochtend heb je dan al de kans gekregen om de Formule 3- en Formule 2-races te kijken, evenals de Porsche Supercup-race. De Formule 1 GP van Groot-Brittannië bij Viaplay .

Viaplay
x
Vertrekt Renault? 'Alpine en Briatore neigen steeds meer naar Mercedes-deal'