Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2022

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Hongarije live

Max Verstappen moet vanaf P10 op de startgrid voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije flink aan de bak. Gelukkig hoef jij niks te missen van wat hopelijk een fraaie inhaalrace gaat worden. Zo kijk jij de race live op tv.

Verstappen Stroll Hungary
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De Grand Prix van Hongarije is een ware klassieker op de Formule 1-kalender. Max Verstappen heeft er niet altijd evenveel geluk gehad en heeft er bijvoorbeeld nog nooit de zoete smaak van champagne mogen proeven. Dat zal ook dit weekend lastig worden als hij vanaf P10 moet starten.

Maar wie weet kan hij stunten en dan wil je daar natuurlijk niks van missen. De race gaat om 15:00 uur van start, maar een uur eerder al blikt Viaplay uitgebreid vooruit op de race. In de studio ontvangt presentatrice Amber Brantsen naast zich als analisten Ho-Pin Tung en Allard Kalff.

Dat team van namen wordt op locatie uitgebreid met pitreporter Stephane Kox, terwijl namens Viaplay ook Le Mans-icoon Tom Kristensen aanwezig is. Het commentaar komt zoals altijd natuurlijk van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Zelf de regie bij Viaplay

Stem je af op Viaplay dan heb jij zelf voor een groot deel de regie in handen. Natuurlijk kan je de live feed volgen, maar misschien maakt jouw speciale interesse in de verrichtingen van Max Verstappen wel dat jij de hele race lang zijn onboard wilt volgen.

Of misschien hou je liever het reilen en zijlen in de pitstraat in de gaten, ook dat kan, want jij bepaalt welke beelden je bekijkt en natuurlijk ook op welk device je dat doet. De Viaplay app installeer je eenvoudig op smartphone, tablet, PC of smartTV. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Kijk de Formule 1 GP van Hongarije live op Viaplay.

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Interview Lyrische Horner geniet van 'fenomenaal' Red Bull-collectief