Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2023

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Hongarije live op tv

Max Verstappen start zowaar niet vanaf de eerste startplek tijdens de Grand Prix van Hongarije. Gaat het hem lukken om zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton te verslaan? Of komt McLaren zich met deze twee bemoeien? De race is live te volgen bij Viaplay.

Hungary start 2022
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Viaplay zendt zoals gewoonlijk vandaag live de Formule 1 Grand Prix van Hongarije uit. Vanaf de klok van 14:00 start de voorbeschouwing op de race, die een uur later van start zal gaan.

Met host Amber Brantsen en Ho-Pin Tung en MIke Hezemans als sidekicks. Op het circuit verzorgen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het live commentaar, vanuit de pits bijgestaan door Chiel van Koldenhoven.

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Hongarije bij Viaplay.

Tijdens de Formule 1-uitzendingen bepaal jij zelf waar je het liefst naar kijkt. Zo kan je kiezen uit de race livefeed of liever kijkt naar de onboardbeelden van Max Verstappen. Maar beide tegelijkertijd bekijken kan natuurlijk ook. Ook de actie in de pitstraat is te volgen, net als een apart tijdenscherm.

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Overigens kan je de zondag voor de F1 Grand Prix van Hongarije ook kijken naar Formule 3, Formule 2 en de Porsche Supercup op de Hungaroring.

Kijk de Formule 1 Grand Prix van Hongarije bij Viaplay.

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten