Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Italië 2023

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Italië live op tv

Gaat Max Verstappen er in zijn uppie met dat fraaie record van tien opeenvolgende overwinningen vandoor? Bij Viaplay zit je goed om antwoord te krijgen op die vraag.

Verstappen Gasly Italy
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1 Grand Prix van Italië is de veertiende van het wereldkampioenschap Formule 1 en als zodanig is het ook de veertiende race die je van begin tot eind live kijkt met Viaplay, met alle extraatjes die daarbij horen.

Als we het hebben over de extraatjes, hebben we het niet enkel over de Formule 3- , Formule 2- en Porsche Supercup-races die je live kijkt in de ochtenduren, maar zeker ook over de mogelijkheid om zelf de regie over jouw kijkervaring in handen te nemen. Schakel namelijk gerust eens tussen de live feed en de live onboardbeelden van Max Verstappen.

Het team dat jou deskundig op de hoogte houdt van al het reilen en zeilen op de baan is even vakkundig en compleet als altijd. In de studio ontvangt host Amber Brantsen de heren Giedo van der Garde en Ernest Knoors als analisten. Op het circuit bestaat de crew natuurlijk uit commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, vanuit de pits bijgestaan door Chiel van Koldenhoven.

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. De Formule 1-uitzending, met inbegrip van de uitgebreide voorbeschouwing van een uur, begint om 14:00 uur.

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken