Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Italië 2022

Zo kijk je de unieke Formule 1 GP van Italië live op tv

De Formule 1 Grand Prix van Italië is voor Nederlandse televisiekijkers nu al uniek. Zo vaak immers zagen we niet twee Nederlanders op de grid, laat staan beiden in de top tien op de startopstelling. We snappen het als je daar niks van wilt missen. Zo kijk je de race live op tv.

Gasly Monza
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen staat wederom voor de schone taak een inhaalrace te rijden in de Formule 1 Grand Prix van Italië op het iconische circuit van Monza. Dat maakt de race op voorhand enkel leuker, maar Nederlandse fans hebben met Nyck de Vries nog een tweede troef in handen. Wat kan hij in zijn allereerste GP?

Dat gaan we zien vanaf de klok van 15:00 uur als de lichten doven. Een uur eerder stem je al af op Viaplay voor een uitgebreide voorbeschouwing. Host Amber Brantsen verkeert met Tom Coronel, Ernest Knoors en Ho-Pin Tung als analisten bovendien in goed gezelschap.

Overigens wordt dat viertal vanaf het circuit natuurlijk ook bijgestaan door een uitgebreid team aan deskundigen, te beginnen met commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. In de pits krijgt Stephane Kox vrijwel alle coureurs voor haar microfoon en ongetwijfeld ook Mika Hakkinen, de internationale analist van dienst.

Meer informatie over Viaplay vind je hier.

GP Italië bij Viaplay

Bij Viaplay bepaal je zelf wat je kijkt, maar zeker ook hoe je kijkt. Via de app kijk je eenvoudig op de SmartTV, de smartphone of tablet, terwijl natuurlijk ook de browser uitkomst biedt. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Volg je de live feed, of kruip je liever 53 ronden lang bij Max Verstappen aan boord? Met Viaplay kan het, want jij bepaalt dus zelf welke beelden je kijkt. Van onboardbeelden tot livebeelden uit de pitstraat en de driver tracker, jij bepaalt!

Kijk de Formule 1 GP van Italië live op Viaplay.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen