Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Italië 2022

Zo kijk je de unieke Formule 1 GP van Italië live op tv

De Formule 1 Grand Prix van Italië is voor Nederlandse televisiekijkers nu al uniek. Zo vaak immers zagen we niet twee Nederlanders op de grid, laat staan beiden in de top tien op de startopstelling. We snappen het als je daar niks van wilt missen. Zo kijk je de race live op tv.

Gasly Monza
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen staat wederom voor de schone taak een inhaalrace te rijden in de Formule 1 Grand Prix van Italië op het iconische circuit van Monza. Dat maakt de race op voorhand enkel leuker, maar Nederlandse fans hebben met Nyck de Vries nog een tweede troef in handen. Wat kan hij in zijn allereerste GP?

Dat gaan we zien vanaf de klok van 15:00 uur als de lichten doven. Een uur eerder stem je al af op Viaplay voor een uitgebreide voorbeschouwing. Host Amber Brantsen verkeert met Tom Coronel, Ernest Knoors en Ho-Pin Tung als analisten bovendien in goed gezelschap.

Overigens wordt dat viertal vanaf het circuit natuurlijk ook bijgestaan door een uitgebreid team aan deskundigen, te beginnen met commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. In de pits krijgt Stephane Kox vrijwel alle coureurs voor haar microfoon en ongetwijfeld ook Mika Hakkinen, de internationale analist van dienst.

Meer informatie over Viaplay vind je hier.

GP Italië bij Viaplay

Bij Viaplay bepaal je zelf wat je kijkt, maar zeker ook hoe je kijkt. Via de app kijk je eenvoudig op de SmartTV, de smartphone of tablet, terwijl natuurlijk ook de browser uitkomst biedt. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Volg je de live feed, of kruip je liever 53 ronden lang bij Max Verstappen aan boord? Met Viaplay kan het, want jij bepaalt dus zelf welke beelden je kijkt. Van onboardbeelden tot livebeelden uit de pitstraat en de driver tracker, jij bepaalt!

Kijk de Formule 1 GP van Italië live op Viaplay.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Live Perez behoudt overwinning in Singapore ondanks tijdstraf