Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Japan 2024

Zo kijk jij de Formule 1 GP Japan 2024 live op TV

Gaat Max Verstappen in Japan de winst pakken na zijn uitvalbeurt in Australië? Lees in dit artikel hoe je live de Formule 1 Grand Prix van Japan op TV kunt volgen.

Zo kijk jij de F1 GP Japan 2024 live op TV

De vierde GP van het seizoen wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingsdienst begint de live-uitzending om 06:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met Tom Coronel en Christijan Albers aan de zijde van Amber Brantsen. Daarnaast zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen gedurende de race.

Na de race kan ook om 11:00 uur een samenvatting worden bekeken van de GP van Japan. Daarnaast maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Japan een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Melroy Heemskerk of een andere analist. Hier zullen zij terugblikken op het weekend en krijgt je een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Japan 2024 met Viaplay

De race in Japan start om 07:00 uur Nederlandse tijd

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 06:00 uur aan, aangezien de start van de Grand Prix van Japan om 07:00 uur is.

Tijdens de race ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Japan

Viaplay
x
Max Marko weet het zeker: "Dan had Verstappen nooit gewonnen in Imola"