Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Zo volg je vandaag live de presentatie van de nieuwe Mercedes F1-bolide

Mercedes is het tweede traditionele team, in navolging van Ferrari, dat haar gloednieuwe bolide aan de wereld laat zien. Gelukkig hoef je niets te missen van de onthulling.

Mercedes W15 2024 Hamilton 44 teaser
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Voordat Red Bull en Max Verstappen met de scepter zwaaiden in de Formule 1, was het Mercedes dat domineerde. De tweede plek was in 2023 dan ook absoluut niet genoeg om Toto Wolff, Lewis Hamilton en George Russell tevreden te houden.

Hamilton koos er zelfs voor om in 2025 voor Ferrari te gaan racen, maar dit jaar zal hij het nog moeten doen met een Mercedes-bolide. Wolff blijft strijdvaardig en kondigde vorig jaar grote veranderingen aan. De nieuwe Mercedes W15, die deze woensdag wordt onthuld, moet heel anders worden dan zijn voorganger.

Jij kan als fan die onthulling volgen. De livestream van de onthulling is vanaf 11:15 uur Nederlandse tijd te zien op onze website, ook onder dit bericht. De verwachting is dat de nieuwe bolide rond 11:30 voor het eerst aan de wereld wordt getoond.

Nadien lees je op onze website natuurlijk uitgebreid terug wat de coureurs en de teamleiding over de auto te zeggen hebben.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden