Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Mexico 2024

Aangepast programma Viaplay voor Formule 1 GP Mexico

Dit weekend vindt de Grand Prix van Mexico plaats! Mis niets van de actie op dit iconische circuit. Daarnaast komt Viaplay dit weekend met een aangepast programma voor de F1 GP van Mexico.

Bekijk de F1 GP van Mexico live met Viaplay

Na het sprintweekend in de Verenigde Staten keren we terug naar een klassiek weekendformat met drie vrije trainingen, de kwalificatie en de race. Echter is het format anders dan normaal, aangezien de tweede vrije training maar liefst anderhalf uur zal duren in plaats van één uur. Hierdoor zal Viaplay dit weekend ook langer Formule 1 uitzenden, zodat je kunt genieten van meer actie! Tijdens deze sessie zullen de coureurs de hele training de zachte band van 2025 voor Pirelli testen. Dit maakt de eerste en derde vrije training nog crucialer, omdat er minder rijtijd is om de beste set-up te vinden. Welk team zal hier het beste mee om kunnen gaan in Mexico-Stad?

De GP staat gepland van vrijdag 25 oktober tot en met zondag 27 oktober. Kan Max Verstappen zijn titelconcurrent Lando Norris wederom achter zich houden in Mexico? Op vrijdag vinden de eerste en tweede vrije training plaats, gevolgd door de derde vrije training en kwalificatie op zaterdag. De race wordt uiteraard verreden op zondag en start om 21:00 uur.

Met Viaplay kun je alle actie in Mexico live volgen. Daarnaast kun je met jouw Viaplay-account de live timing, onboardcamera’s, track positioning en beelden vanuit de pitlane bekijken.

Viaplay met extra pitreporter ter plaatse in Mexico

Vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven is uiteraard op locatie aanwezig gedurende de Grand Prix. Maar een bekende vergezelt hem wederom het hele weekend in Mexico, namelijk Mike Hezemans. Vanuit het Circuit of the Americas houden ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

In de studio wordt Amber Brantsen vergezeld door Ernest Knoors én Tom Coronel. Maandag zijn Kees van de Grint en Allard Kalff aanwezig bij In de Slipstream, gepresenteerd door Anne-Greet Haars.

Volg de GP van Mexico live met Viaplay!

Viaplay tijdschema Formule 1 GP Mexico

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 25 oktober Vrije training 1 20:25
Vrijdag 25 oktober Shakedown 21:35
Vrijdag 25 oktober Vrije training 2 23:55
Zaterdag 26 oktober Vrije training 3 19:25
Zaterdag 26 oktober Kwalificatie 22:30
Zondag 27 oktober Race 20:00
Maandag 28 oktober Paddock Walk 02:00
Maandag 28 oktober In de Slipstream 18:00

Viaplay TV

Ook niet-abonnees kunnen inschakelen voorafgaand aan of tijdens de Grand Prix van Mexico. De uitzendingen zijn dit weekend te zien op Viaplay TV, het voormalige SBS 9. Onderstaand vind je het programma van Viaplay TV.

Viaplay TV programma

Datum Programma Starttijd
Vrijdag 25 oktober Vrije training 1 - Live 20:25
Vrijdag 25 oktober Vrije training 2 - Live 23:55
Zondag 27 oktober Kwalificatie - Herhaling 17:00

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Transfer? Alonso sprak in het geheim met Red Bull over overstap: "Was er dichtbij"