Formule 1

Formule 1 2017 - Wordt dit het seizoen van Max Verstappen?

Laatste Formule 1 nieuws. Al het nieuws over Max Verstappen en Stoffel Vandoorne en alle andere F1-coureurs vind je dagelijks op Racingnews365.nl

Nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met analyses en column. Op onze site voorzien we je tevens van alle real-time statistieken van alle Formule 1 coureurs en F1 teams. Van de WK-stand tot en met de uitslagen en uitgebreide profielen van de coureurs.

De formule 1 kalender 2017 bevat 20 races, waarin Nederlander Max Verstappen een hoofdrol wil spelen. De Red Bull coureur verwacht met Mercedes te kunnen strijden om de wereldtitel.

Mercedes gaat als titelhouder van start en heeft met Lewis Hamilton de grootste favoriet voor de wereldtitel in huis. Bij Ferrari is de hoop gevestigd op Sebastian Vettel. De Italiaanse renstal hoop op nieuwe F1 successen.

Het F1 seizoen 2017 begint met de GP van Australië op 26 maart en eindigt in Abu Dhabi. Krijgen we een spannend jaar met veel Nederlandse zeges? Een ding is zeker, met de nieuwe formule 1 regels liggen er kansen en komende auto's er compleet anders uit te zien.

Mis niets van alle actie en beleef de f1 live op Racingnews365.nl

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen