Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Alexander Albon

Albon benadrukt: "Ik ervaar écht geen druk bij Red Bull"

Alexander Albon krijgt bij Red Bull alle tijd om zich te ontwikkelen en om te rijpen als jonge coureur. Dat beweert de coureur althans zelf: "Ik weet echter dat daar anders over gedacht wordt."

Alex Albon
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

Het is eenvoudig om aan te nemen dat iedereen die voor Red Bull onder druk staat. Het team staat erom bekend harde beslissingen niet te schuwen op het moment dat een coureur niet goed presteert, maar Alexander Albon, de man die zijn vierde raceweekend als Red Bull Racing-coureur ingaat, zegt die druk niet te voelen.

"Ik weet dat veel mensen denken dat er veel druk op mijn schouders rust, maar op dit moment is dat echt niet het geval. Ik word goed gesteund (door teambaas Christian Horner en teamadviseur Helmut Marko, red.)."

"Ik zit midden in een leerfase", vervolgt Albon, die zich nog niet bezig zegt te houden met een stoeltje in 2020 bij Red Bull: "Ik snap heel goed dat als puntje bij paaltje komt er naar resultaten wordt gekeken, maar ik houd me bezig met het hier en nu. Ik wil nú in elke race zo goed mogelijk scoren. Daarna zien we wel hoe het loopt", zo besluit hij in gesprek met onder andere Motorsport-Total.

Luister hieronder naar de nieuwste RacingNews365 podcast, waarin Tom Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel vooruit blikken op de Grand Prix van Rusland die komend weekend verreden wordt.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Alexander Albon

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes