Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Alexander Albon

Albon gematigd tevreden: "Voel me nog niet helemaal op mijn gemak"

Enige constantheid kan Alexander Albon niet worden ontzegd. In beide vrije trainingen klokte de Red Bull-coureur de vijfde tijd. Zelf is hij niet ontevreden met wat hij vandaag heeft laten zien, al zit er nog rek in.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

Er was natuurlijk wel dat ene foutje in de tweede vrije training, waarbij Alexander Albon zijn neus beschadigde: "Even daarvoor blokkeerde ik mijn wiel, waardoor ik een kleine flatspot op de band kreeg. Bij het aanremmen van de bocht waar het fout ging blokkeerde ik al pushend de band op diezelfde plek en schoof ik de muur in", zo vertelt Albon ten overstaan van RacingNews365 daarover.

Los daarvan blikt de Thai echter met een redelijk goed gevoel terug op zijn eerste meters op het Marina Bay Street Circuit: "Ik voel me nog niet helemaal voor de volle honderd procent op mijn gemak, maar leuk was het wel. Het was niet makkelijk om het goede ritme te vinden, maar ik ben blij dat ik na mijn crash nog een ronde heb kunnen rijden. Dat was geen super geweldige ronde, maar ook geen dramatisch slechte."

"Ik ga er vanuit dat het goede gevoel er morgen tijdens de kwalificatie er wel volledig zal zijn", zo besluit Albon, die in de tweede vrije training een seconde toegaf op de tijd van Max Verstappen, ten opzicht van 1,2 seconden in de eerste vrije training.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met Tim Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel.

0 reacties

    Live Formule 1 wintertest 21 februari met Max Verstappen