Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Alexander Albon

Albon: "Nog geen foutloze ronde kunnen rijden"

Alexander Albon kende een dag van pieken en van dalen. Ja, hij was de snelste in de eerste vrije training, maar in diezelfde sessie crashte hij ook behoorlijk hard. Al met al is de man die deze week contractverlenging kreeg aangeboden bij Red Bull niet ontevreden.

Voor Alexander Albon was de vrijdag op het circuit van Interlagos de eerste kennismaking met de baan. "Een moeilijke baan", zo oordeelt de teamgenoot van Max Verstappen aan het einde van de eerste twee vrije trainingen in gesprek met Sky Sports Italia. "Je hebt hier echt wat tijd nodig om op gang te komen."

"Ik heb nog geen ronde kunnen rijden zonder ergens een foutje te maken, maar de auto lijkt hier goed te zijn en we blijven nog vooruitgang boeken. Ik ben dan ook niet geheel ontevreden met vandaag."

Bij Toro Rosso zal met iets minder goed gemutst zijn, want daar strandde beide bolides mogelijk met motorproblemen. Zorgen dat iets dergelijks ook met hem kan gebeuren, heeft Albon vooralsnog niet: "Ik heb daar niks van meegekregen, dus daar kan ik ook niet echt een oordeel over vellen."

Nadat Albon in de natte eerste vrije training beslag legde op de eerste plaats, kwam hij in de tweede oefensessie niet verder dan P9. Max Verstappen besloot VT2 als derde.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Brazilië 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Brazilië en alle verrichtingen van Max Verstappen.

0 reacties

    Breaking Dit is de nieuwe Williams, inclusief nieuwe kleurstelling