Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso bewondert specifieke karaktertrek Verstappen: "Daar hou ik van"

Max Verstappen en Fernando Alonso kunnen prima met elkaar door een deur. De Spanjaard legt uit waarom hij de persoon Verstappen zo mag.

Alonso Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Max Verstappen en Fernando Alonso hebben enorm veel respect voor elkaar. In de media hebben ze al vaker hun waardering voor elkaar uitgesproken en in een interview met BBC doet de Spanjaard dat nog eens dunnetjes over.

"Ik mag max. Het is een coureur die op donderdag naar het circuit komt, in zijn Red Bull-kleding, op zaterdag en zondag racet, vervolgens naar huis gaat en daar wederom gaat racen. Op zijn sim, of in GT-bolides met zijn vader, of gewoon genieten van autosport in het algemeen. Hij leidt verder een normaal leven", is Alonso positief.

Normale jongen

Hij is zo normaal gebleven, Max Verstappen, zo merkt Alonso dus op. Dat waardeert hij enorm aan de tweevoudig Formule 1-kampioen. "Max komt uit Nederland, een land met weinig geschiedenis in de Formule 1. Hij is en blijft een normaal persoon, die gewoon houdt van autosport. Bovendien is Max heel snel."

"Zijn instelling en zijn gedrag hier in de paddock: hij is heel normaal. Daar hou ik van, dat soort dingen", aldus de Spanjaard.

Ook interessant:

Gretige Verstappen neemt met minder geen genoegen

In de nieuwste RN365 F1-podcast met Rudy van Buren, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk wordt er uitvoerig nagepraat over Verstappens dominantie in België, de discussies met zijn engineer, maar ook over Sergio Perez vs. Lewis Hamilton, de opmars Oscar Piastri en nog véél meer. Beluister 'm hieronder.

Formule 1 GP België 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max F1-baas voorspelt dat 'legende' Verstappen wordt vervangen