© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso: "De McLaren wordt steeds fragieler"

05 sep. 2018 07:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Fernando Alonso viel in de laatste vier races liefst drie keer uit. Het is een zorgwekkende ontwikkeling, weet Alonso, die McLaren oproept het tij te keren.

Na wederom een uitvalbeurt in Monza liet Fernando Alonso in Monza weten dat het niet goed gesteld is met de betrouwbaarheid van de MCL33: "Het lijkt wel of die steeds slechter wordt. We hebben de laatste tijd in ieder geval heel veel pech."

"Daar moeten we ontzettend hard aan werken voor de komende races. Hopelijk weet McLaren voor de rest van het seizoen een robuustere auto te bouwen."

Alonso wordt door de uitvalbeurt in Italië dubbel zo hard getroffen. McLaren was voornemens de motor te wisselen op Spa-Francorchamps of Monza, omdat het daar 'toch niet competitief zou zijn', maar besloot dat vanwege meevallende prestaties toch niet te doen:

"Het feit dat we op Monza na een aantal ronden alweer op puntenkoers lagen, bewees ons gelijk. Helaas liet de auto ons in de steek, waardoor we nul punten scoorden. Als we nu alsnog de motor wisselen en de gridstraffen incasseren, doet dat onze kans op punten natuurlijk wéér geen goed."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen