© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso en Sainz wisselden van gedachten over McLaren-bolide

14 dec. 2018 08:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Fernando Alonso en Carlos Sainz wisselden na de Abu Dhabi-test middels spraakberichten van gedachten over McLaren's MCL33. Sainz nam direct na de laatste Grand Prix het stoeltje over van zijn meer ervaren landgenoot.

Hoewel Carlos Sainz op korte termijn om de tafel hoopt te zitten om uitgebreider van gedachten te wisselen over de McLaren-bolide, geeft hij te kennen dat er enige vorm van reflectie tussen beide rijders heeft plaatsgevonden.

"We hebben het met enkele spraakberichten over en weer met name gehad over de balans van de auto in verhouding tot die van Renault. We hebben nog niet fysiek om de tafel gezeten, maar ik kan me zo voorstellen dat dit in de komende twee weken alsnog gaat gebeuren als we allebei in Spanje zijn", aldus Sainz tijdens de presentatie van de nieuwe OnePlus 6T McLaren-edition.

Sainz gaf tevens te kennen dat hij de verschillen tussen Renault's RS18 en McLaren's MCL33 niet eens zo groot vond, niet zo groot als de achterstand van zestig punten in het kampioenschap deed vermoeden, althans.

"Het verschil in performance in kwalificaties bedraagt misschien een halve seconde. Deel die vijf tienden door het aantal bochten dat een circuit telt en je houdt vrijwel niets over. Dat zijn de marginale verschillen waar we over praten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen