© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Alonso: 'Ik bepaal zelf waar ik volgend jaar ga rijden'

25 aug. 2017 09:40 Ruud Dimmers 0 reacties
Ook in België wilde iedere journalist van Fernando Alonso weten waar hij volgend jaar rijdt. De Spanjaard liet zich niet uit de tent lokken en herhaalde nogmaals dat hij in september zijn beslissing bekend maakt.

Fernando Alonso herhaalt: 'Ik rij volgend jaar in best mogelijke auto'

In principe zijn McLaren en Renault de enige opties voor de Spanjaard. De topteams houden vast aan hun huidige coureurs en andere teams kunnen zijn salaris niet betalen. Bij McLaren brachten de afgelopen drie seizoenen niet de gedroomde resultaten.

Alonso laat zich niet opjagen door de buitenwereld. "Ik bepaal zelf mijn toekomst en ik doe dat op een moment dat ik zelf kies. Daarbij voel ik geen druk. Dat Stoffel bij McLaren blijft is prachtig en terecht, want hij presteert uitstekend."

"Over mijn toekomst kan ik kort zijn: tijdens mijn vakantie ben ik er niet mee bezig geweest. In september hak ik de knoop door en het is nu nog altijd augustus. Het is daarbij altijd erg lastig voorspellen welk team er volgend seizoen het beste is. Ik kies voor het meest complete pakket."

Veel mensen verwachten dat Fernando Alonso bij McLaren blijft. Het team heeft nog geen definitieve beslissing genomen over de motoren voor 2018. Waarschijnlijk blijft het toch trouw aan Honda, omdat alleen Renault motoren wil leveren.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen