© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso: 'Mensen hebben te hoge verwachtingen van McLaren'

12 apr. 2018 16:14 Jan van der Burgt 0 reacties
Fernando Alonso is van mening dat er teveel van McLaren wordt verwacht. Vorig jaar kende McLaren een moeilijk jaar en omdat de reglementen niet zijn gewijzigd, mogen er geen wonderen van McLaren worden verwacht, zo redeneert Alonso.

McLaren coureur spreekt van een goede seizoensstart

"Ik weet niet welke enorme stappen mensen van ons verwachten van het ene op het andere seizoen, maar als we naar de cijfers van dit seizoen kijken, zijn we gewoon goed begonnen", aldus Alonso.

"Vorig jaar hadden we na drie races nul punten. Nu staan we na twee races derde bij de constructeurs. Dat is een hartstikke goed begin als je onze dromen en ambities even buiten beschouwing laat."

Fernando Alonso droeg zelf ongetwijfeld bij aan het hoge verwachtingspatroon, bijvoorbeeld door te stellen dat hij met McLaren Red Bull wil uitdagen. Dat ze vóór Red Bull staan, heeft echter enkel te maken met het feit dat Red Bull uitviel in Bahrein, waar Alonso overigens een terecht punt over aanstipt.

"McLaren is het enige team dat nog geen (technische) problemen heeft gehad sinds de seizoenstart in Melbourne. Daar kan bij wijze van spreken morgen verandering in komen, maar ook dat gegeven maakt dat we goed aan het seizoen zijn begonnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen