Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Alonso verbaasd door prijzig welkomstcadeau Aston Martin: "Dit overtreft mijn verwachtingen"

Fernando Alonso moet als Aston Martin-coureur natuurlijk een bijpassende bolide hebben voor zijn (zakelijke) ritjes. Hiervoor krijgt hij een fraaie DBX 707 van de zaak.

Het ontwerp van de Aston Martin DBX zal voor menig Formule 1-volger geen onbekende zijn. De bolide wordt namelijk ingezet als Medical Car in de koningsklasse van de autosport. Fernando Alonso krijgt anders een nét iets ander exemplaar, namelijk de gloednieuwe DBX 707. Dit model van Aston Martin kwam afgelopen jaar uit en het modelnummer slaat op het aantal paardenkrachten. De Aston Martin DBX 707 heeft dus zoals je kan verwachten 707 pk en 900 Nm koppel. Dit brengt je van 0 naar 100 in slechts 3,2 seconden. De topsnelheid is met 310 kilometer per uur ook zeker niet verkeerd. Alonso nam zijn nieuwe scheurmonster direct mee naar het Museum en Circuit Fernando Alonso in zijn geboorteplaats Oviedo. Helaas voor de tweevoudig wereldkampioen wordt het hier net lastig om met een SUV over te scheuren, het is namelijk meer een kartcircuit. Wie net als de Aston Martin-coureur een gloednieuwe 707 wil, mag ruim 300.000 euro neerleggen.

1610629422473936899

Expectations were exceeded . Dream car . @AstonMartinF1 @astonmartin #astonmartin #dbx707 pic.twitter.com/AEPpJp3jvp — Fernando Alonso (@alo_oficial) January 4, 2023

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"