© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso: 'Opgewonden, maar ook wat ongerust’

23 feb. 16:00 Arthur Wulms 0 reacties
Fernando Alonso heeft zin in het nieuwe Formule 1 seizoen. De Spanjaard is erg tevreden met de nieuwe MCL33. De auto die hem dit seizoen successen moet opleveren.

Fernando Alonso extra gemotiveerd door MCL33

Vorig jaar september werd bekend dat McLaren vanaf 2018 met Renault-motoren gaat rijden. Sinds die aankondiging heeft Fernando Alonso nieuwe motivatie gevonden. De Spanjaard was niet te spreken over de Honda-motoren en is blij met de nieuwe samenwerking. Renault is nota bene het team waarmee Alonso twee keer wereldkampioen werd (2005,2006). Deze auto moet de pijn van de afgelopen drie jaar laten verdwijnen. 

''Als ik naar onze nieuwe auto kijk, voel ik me ongelofelijk opgewonden, maar ook ongerust. Deze auto is heel belangrijk voor het team, hij moet het resultaat brengen wat we allemaal hopen.''

De tweevoudig wereldkampioen vindt dat een sterke Renault-motor in combinatie met het chassis een mooi vooruitzicht biedt. De Spanjaard kon vanmorgen niet wachten om voor het eerst in de auto plaats te nemen.

''Als we ons sterke chassis blijven ontwikkelen en de Renault-motor betrouwbaar is, hebben we een mooie basis. Op die manier kunnen we een stap voorwaarts zetten. De auto ziet er heel netjes en goed doordacht uit. De nieuwe kleur vind ik geweldig; echt opvallend.''

''Ik wil nu gewoon achter het stuur kruipen!'' voegde Alonso toe voordat hij in zijn feloranje MCL33 sprong.  

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen