© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso vroeg klaar na megacrash: "Iemand verremde zich"

26 aug. 2018 15:57 René Oudman 0 reacties
Dat hij in de Grand Prix van België geen fantastisch resultaat neer zou zetten wist Fernando Alonso al voor de start, maar dat het zó snel zou zijn afgelopen had de Spanjaard niet kunnen bevroeden. Doordat Nico Hülkenberg zich waanzinnig verremde voor de eerste bocht, werd de McLaren van Alonso over de Sauber van Charles Leclerc gestoten. Alle drie de rijders konden uitstappen.

"Met mij is alles oke", laat Alonso als hij is uitgestapt in het media-vierkantje tegenover onder meer Ziggo Sport weten. "Op dit moment heb ik nergens last van."

De Spanjaard doet direct wat water bij de wijn. "Laten we een paar uur wachten alvorens ik er uitspraken over doe. Tot op dit moment gaat alles goed." Over het incident weet Alonso dat de schuldvraag niet bij hem ligt. "Iemand (Hülkenberg, red.) verremde zich. Vorige keer (2012, red.) was het Romain Grosjean die hier voor een gigantische startcrash zorgde. We zullen zien wat er ditmaal is voorgevallen. Het is enigszins apart dat iemand zich zo kan verremmen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen