Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

AlphaTauri geeft update over Ricciardo, comeback vastgesteld

Opnieuw zien we dit weekend tijdens de Formule 1 Grand Prix van Qatar niet Daniel Ricciardo, maar Liam Lawson in de AlphaTauri. Wanneer kunnen we de Australiër weer terugverwachten? Het team geeft een update.

Ricciardo Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

En die update is eigenlijk voor het eerst echt wel goed. Voorheen werd er steeds geroepen dat de breuk, opgelopen tijdens de vrije trainingen op Circuit Zandvoort, gecompliceerder was dan gedacht, waardoor het herstel ook langer zou gaan duren. Nu echter laat AlphaTauri-CEO Peter Bayer tegenover onder andere RacingNews365 weten dat Daniel Ricciardo bijna weer de oude is.

Gevraagd of de Autraliër in Austin weer in de cockpit plaatsneemt voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten, klinkt een bevestigend antwoord. "Dat is zeker het plan. Daniel heeft op maandag in de simulator gezeten en hij gaf aan dat hij bijna helemaal tot het gaatje kon gaan."

Bijna, dus nog niet helemaal: "Het was nog niet helemaal 100%, maar we willen de zaken ook niet overhaasten. Bovendien bevinden we ons in de geweldig gelukkige positie dat we over een derde coureur beschikken die zo in de cockpit kan springen en zo hebben we tezamen besloten om Daniel net dat beetje meer tijd te gunnen, waarna hij in Austin weer in de auto zou moeten zitten."

Voorspel en win

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Qatar 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na verrassende pole Verstappen in Miami