Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Alpine bevestigt presentatiedatum eerste auto 'nieuwe stijl'

Het Alpine Formule 1-team heeft bekendgemaakt wanneer het de nieuwe auto aan het publiek toont. Het in gedaante nieuwe team heeft 2 maart in de agenda omcirkeld.

Zes teams hadden reeds aangekondigd wanneer ze de nieuwe auto gingen presenteren, één team heeft de auto daadwerkelijk al getoond en getest. Het Alpine F1 Team voegt zich bij dat rijtje met de bevestiging dat de launch van de auto op 2 maart zal zijn. Enkele weken geleden zagen we al een interim-kleurstelling van de nieuwe bolide, die de A521 gaat heten en een doorontwikkeling is van de auto die vorig jaar nog als een Renault door het leven ging. De auto zal worden bestuurd door de terugkerende Fernando Alonso en Esteban Ocon. Deze week trapte McLaren het launchseizoen af met de introductie van de MCL35M, voor het team een zeer belangrijke wagen door de terugkeer van de Mercedes-motor. Bekijk alles wat je moet weten over deze auto in de video hieronder.

1361677059186192385

All fired up for our 2021 launch, join us virtually on the 2nd March 2021! 💙 Save The Date 💙 pic.twitter.com/R2mGKJAnLe — Alpine F1 Team (@AlpineF1Team) February 16, 2021

bdeNTQA3fHc

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'