Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Alpine F1 Team

Alpine neemt opnieuw afscheid van kopstuk

De leegloop bij Alpine is nog niet ten einde. In navolging van eerdere kopstukken verlaat nu ook Rob White de Franse formatie. White was actief als Operations Director.

Gasly Quali Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Alpine neemt afscheid van Rob White, de Operations Director van het team. Het is het volgende kopstuk van het team waar hem afscheid van neemt. White maakte al lange tijd deel uit van het team. In 2004 werd hij er werkzaam, toen nog toen het team door het leven ging als het Renault fabrieksteam.

In een statement bevestigt Alpine het vertrek: "Als onderdeel van een grotere herstructurering van het team, kunnen we bevestigen dat Rob White ons team verlaat. Hij was als Operation Director werkzaam in Enstone."

"Het team is Ron dankbaar voor zijn lange carrière bij ons in zowel Enstone (chassis-tak) als Viry-Chatillon, alwaar hij het kampioenschap winnende motorenproject van 2005 en 2006 leidde. We wensen hem het allerbeste toe bij zijn toekomstige ondernemingen."

Eerder dit jaar dienden ook al technisch directeur Matt Harman en hoofd aerodynamica Dirk de Beer hun ontslag in. Bob Bell volgde in zijn adviserende rol niet veel later en ging aan de slag bij Aston Martin.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
24 uur Le Mans Indrukwekkende De Vries teleurgesteld ondanks P2: "Dit doet pijn"