© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Arrivabene: "Met kalmte en vastberadenheid de laatste races ingaan"

17 sep. 2018 07:30 René Oudman 0 reacties
In de afgelopen vijf Grands Prix was de wagen van zijn team waarschijnlijk de snelste, maar slechts in België werd die snelheid omgezet in een overwinning. Ook de Singaporese wedstrijd ging aan de neus van Ferrari voorbij. Teambaas Maurizio Arrivabene wil echter niet zomaar de handdoek in de ring gooien.

De Italiaan zag sterrijder Sebastian Vettel niet verder komen dan een derde plaats, waar Hamilton met de zege aan de haal ging. Zodoende bedraagt de voorsprong van de laatstgenoemde op de Duitse viervoudig wereldkampioen inmiddels veertig punten.

“Hamilton heeft de overwinning verdiend", concludeert Arrivabene in zijn terugblik op de Grand Prix van Singapore. "Nadat Sebastian zich langs Verstappen wist te werken opteerden we voor een agressieve strategie, door voor de undercut te gaan en ultrasofts te monteren. Helaas kwamen we in de ene ronde die cruciaal bleek voor het verdere verloop van de race achter een andere wagen vast te zitten. Daardoor konden we niet snel genoeg rijden."

"Ondanks het resultaat is nog niets verloren. Met kalmte en vastberadenheid zullen we de laatste zes Grands Prix tackelen, we blijven vechten tot het einde", klinkt een strijdlustige Arrivabene.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen