Assen maakt zich geen zorgen: "Formule 1-race niet toegezegd aan Zandvoort"

02 nov. 2018 20:39 Ruud Dimmers 10 reacties
Vandaag was er plotseling het bericht dat deed voorkomen alsof de Grand Prix van Nederland vanaf 2020 verreden zou worden op het circuit van Zandvoort. Niets meer dan een PR-stunt, zo concluderen betrokken partijen.

In Assen haalt men haar schouders op bij het bericht van De Telegraaf en de ontstane commotie. Terecht, want er is niets nieuws onder de zon. Dat Zandvoort een 'bod' uit mag brengen is niet nieuw en die status is niet veranderd. Contact met Liberty Media liet bovendien weten dat er voor Assen niet aan de hand in.

Betrokkenen rondom het project om de Formule 1 naar Assen te halen, melden bovendien aan Racingnews365 dat er geen veranderingen zijn in de status van de Grand Prix van Nederland. De poging van Assen om de Formule 1 naar Drenthe te halen speelt zich voornamelijk achter de schermen af.

"We hebben contact gehad met Liberty Media en in de mail die wij terugkregen werd duidelijk dat er absoluut geen toezegging is gedaan en er geen beslissing is genomen", laat Jos Vaessen van The Netherlands Grand Prix Foundation weten aan het Dagblad van het Noorden. Vaessen maakt zich al tijd hard voor een Grand Prix op Assen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen