© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Balende Ricciardo: "Ben vergeten hoe champagne smaakt"

30 sep. 2018 16:40 Ruud Dimmers 1 reacties
Daniel Ricciardo reed vanaf de achttiende posities naar een zesde plaats, maar was na afloop niet tevreden. Teamgenoot Verstappen reed hem op bijna vijftig seconden.

In de eerste ronde ging het al mis voor de Australiër, die in het gedrang in de fout ging bij bocht acht. "De eerste ronde was chaos. In bocht acht was er een gevecht tussen Williams en McLaren en ik probeerde ze te passeren, maar ging over de marbles heen en ging even buiten de baan. Dat kostte me veel posities."

"Later die ronde pakte ik de slipstream van een McLaren richting bocht dertien, maar toen ik uit de slipstream kwam raakte ik een brokstuk en beschadigde mijn neus. Toen werd het wel een heel moeilijk verhaal om de top vijf te halen."

Ricciardo stond dit seizoen pas twee keer op het podium, met zeges in China en Monaco. Na de GP van Monaco op 27 mei staat de Australiër droog

"Het is een erg leuk circuit en ik hoop dat we een kans maken op het podium. Ik ben alweer vergeten hoe champagne smaakt. Dat is al erg lang geleden, mei stond ik voor het laatst op het podium. Het zal de rest van dit jaar moeilijk worden om Mercedes te verslaan, maar ik hoop dat we kunnen knokken met Ferrari."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen