© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Balende Ricciardo sloeg muur kapot"

22 okt. 2018 16:45 Jan van der Burgt 1 reacties
Het wordt hoe langer hoe pijnlijker om Daniel Ricciardo keer op keer teleurgesteld uit zijn Red Bull-bolide te zien stappen. Bij de Australiër bereikte zijn frustraties in Austin het kookpunt. Volgens teambaas Christian Horner sloeg Ricciardo met zijn vuist een gat in de muur.

"Daniel Ricciardo sloeg na afloop van de race in zijn kamer zijn vuist door een muur", zo onthult Christian Horner na de race in gesprek met Sky Sports F1. "Dat valt natuurlijk helemaal te begrijpen."

De frustraties van Daniel Ricciardo zijn daadwerkelijk goed te begrrijpen. Het was immers niet voor het eerst dat de Renault-motor hem in de steek liet en volgend jaar rijdt Ricciardo bij Renault opnieuw met de Franse paardenkrachten in het achteronder.

"Ik ben er dan ook van overtuigd dat Daniel een hartig woordje zal spreken met zijn toekomstige werkgever. Het is voor hem zo ontzettend frustrerend om verlies op verlies te moeten incasseren."

Horner durft nog niet met zekerheid te zeggen of Daniel Ricciardo in Mexico als gevolg van zijn uitvallen nieuwe motorcomponenten aan moet spreken en daarmee gridstraffen moet incasseren.

"We hopen dat onze pool met onderdelen groot genoeg is om uit te putten. Vorig jaar wonnen we in Mexico, dus zonder problemen denk ik dat zowel Max Verstappen als Daniel Ricciardo competitief kan zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen