Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Balkenende: "Eerste F1-overwinning Verstappen opmaat naar meer succes"

Voormalig minister-president Jan Peter Balkenende is een autosport- en Formule 1-liefhebber van het eerste uur. Na 1001 Grands Prix kiest hij zijn favoriete race uit.

Verstappen Spanje 2016
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Voormalig minister-president Jan Peter Balkenende is een graag geziene gast op de Formule 1-circuits. In het verleden liet hij met regelmaat zijn gezicht zien in de paddock of zoals afgelopen weekend in de live-televisie-uitzendingen. Als liefhebber pur sang kiest hij na 1001 verreden Formule 1 Grands Prix zijn hoogtepunt, of beter gezegd, één van zijn hoogtepunten.

''Het is onmogelijk om er één als de mooiste te bestempelen, met zoveel prachtig gereden races. Zelf vond ik de Grand Prix van Spanje op 15 mei 2016 heel erg bijzonder, omdat Max Verstappen tijdens zijn eerste race voor het Red Bull team direct de overwinning greep", zo laat hij weten aan RacingNews365.

Niet alleen genoot Balkenende van het bewuste moment zelf, maar ook van het feit dat het met terugwerkende kracht de aftrap vormde voor een carrière in de Formule 1 waarin winnen sindsdien tot de mogelijkheden behoort: "Die race was geweldig moment en een opmaat naar verdere successen!"

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje