© TheGasPol.com

Nieuwsoverzicht

Behandelend arts verwacht volledig herstel voor Niki Lauda

03 aug. 2018 10:18 René Oudman 2 reacties
Niki Lauda (69) zal waarschijnlijk weer helemaal de oude worden. De Oostenrijkse Formule 1-legende, die tegenwoordig als adviseur van het team van Mercedes door het leven gaat, lag in de afgelopen weken in het ziekenhuis. Lauda moest gisteren (donderdag) zelfs een longtransplantatie ondergaan en waar de eerste berichtgeving niet heel positief was, lijkt het nu gelukkig de goede kant op te gaan.

De behandelend arts van de drievoudig wereldkampioen laat voor het Oostenrijkse mediastation ÖRF weten dat Lauda waarschijnlijk volledig zal herstellen. "Het gaat goed, we zijn tevreden." De arts meent dat het herstel van Lauda echter wat langer gaat duren, omdat hij nu eenmaal op leeftijd is. "Bij jonge patiënten verloopt het wat sneller, die kunnen binnen twee of drie weken weer naar huis. Voor meneer Lauda zal wat meer tijd in beslag worden genomen."

Lauda moest de meest recent verreden Grands Prix overslaan vanwege een verkoudheid. Zijn toch al beschadigde longen kregen zware tikken door de ziekte, waardoor de Oostenrijker op moest worden genomen in het ziekenhuis.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen